SPREMEMBE

Objavljeno 09:02 
Zapisano pod Marketing in zaznamovana

OK. Vsi govorijo o spremembah: “Spremembe so nujne! Nič več ne bo tako, kot je bilo! Spremenite svet! Spremenite sebe! Spremembe, spremembe, spremembe!” In vse te spremembe so kot recepti za shuševalne kure: najprej se spremeniš, nato pa se spremeniš nazaj v samega sebe, le da si še malo slabši. Tako kot je pri shujševalni kuri verjetno edina prava metoda Montignac,( ki prakticira spremembo prehranjevalnih navad. Ne stradanja, ne štetja kalorij – spremembo dojemanja vsebnosti hrane, ne kvantitete),  je tudi pri življenskem slogu potrebna korenita sprememba.

Vsekakor je takšne vrste sprememba vizionarsko delo. Stopnja 1. je razmišljanje o prihodnosti (ne spremembe zaradi trenda) – 2. Ko si z mislimi v prihodnosti se moraš ustaviti in premisliti o tem, če na prihodnost ne gledaš obremenjen z vzorci s preteklosti in pritiski sedanjosti (in ker je to skoraj nemopgoče sledi točka 3) 3. Potrebno je spremeniti način razmišljanja, potrebni so popolnoma novi, sveži in neobremenjeni možgani.

Pred vami je vaše novo orodje za spremembe. Sveži, čisti, neobremenjeni in nedolžni možgani. Uporabljajte jih previdno in z ljubeznijo – to je darilo, ki ga ne dobiš vsak dan. Za priročnik, kako uporabljati tole novo orodje, pa vam priporočam ogled gospoda z imenom Seth Godin na udarnem predavanju o: Plemenih, ki jih vodimo.

Današnje geslo naj bo: THINK AHEAD, reTHINK, reBRAIN.

Have a nice weekend!

  • Share/Bookmark

KomentarjiKomentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog Vsi oglaševalci lažejo | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |